Ulus Airbnb'lerinde Vatan ve Millet Caddelerine Yürüyerek Ulaşın

Ulus Meydanı’na 5 Dakikalık Yürüyüş Mesafesindekiler

Ulus Airbnb’lerinde Vatan ve Millet Caddelerine Yürüyerek Ulaşın! Ulus semtinin tam merkezinde bulunan Ulus Meydanı’na 5 dakikadan daha kısa bir yürüyüş mesafesinde airbnb kiralamak mümkün. Bu sayede tarihi çınar ağaçlarının gölgesinde soluklanabileceğiniz Ulus Meydanı’na ulaşımınız oldukça kolaylaşıyor. Ulus’un kalbi konumundaki bu noktadan çevreye doğru yayılan Vatan ve Millet caddelerine de yürüyerek ulaşmak çok rahat.

Tünel’e 10 Dakikalık Yürüme Mesafesinde Airbnb’ler

1875 yılında inşa edilen ve Karaköy ile Beyoğlu’nu birbirine bağlayan nostaljik Tünel’e de  Beşiktaş Ulus içinden yürüyerek 10 dakika gibi kısa bir sürede erişmek mümkün. Tarihi Tünel’den geçiş yaparak İstiklal Caddesi’ne çıkmak ve Beyoğlu’nu keşfetmek isteyenler için bu konumlar ideal. Vatan ve Millet caddeleri güzergahındaki yürüyüşünüzü Tünel ile taçlandırabilirsiniz.

Valide Sultan Çeşmesi’ne Hakim Konumlardaki Airbnb’ler

Ulus içerisinde 15. yüzyıldan kalma tarihi bir çeşme olan Valide Sultan Çeşmesi’ne yürüme mesafesinde olan airbnb’lerde konaklayabilirsiniz. Bu sayede odanızdan ya da pencerenizden çeşmenin tarihi güzelliğini seyretme şansı elde edersiniz. Valide Sultan Çeşmesi’nden başlayan bir yürüyüş ile Vatan Caddesi’ne doğru ilerleyebilirsiniz.

Tarihi Sur İçi Surlarına Yakın Airbnb Seçenekleri

Ulus semrinde 5. yüzyıldan kalma bu bölgenin tarihi surları ve kale duvarları hala ayakta durmaktadır. Sur içi surlarına yürüme mesafesinde airbnb kiraladığınızda hem tarihe yakınlığın tadını çıkarabilir hem de Vatan Caddesi’ne doğru bu tarihi surların arasından geçerek yürüyebilirsiniz.

Aksaray Meydanı ve Marmaray’a Yürüyüş Mesafesindekiler

Ulus bölgesinde Aksaray Meydanı’na ve buradan da Marmaray Aksaray istasyonuna yürüyerek ulaşabileceğiniz konumlarda airbnb kiralayabilirsiniz. Bu sayede hem Aksaray’dan teleferiğe binebilir hem de Marmaray ile İstanbul‘un birçok noktasına rahatlıkla erişim sağlayabilirsiniz. Millet Caddesi üzerinden yürüyüşünüze devam edebilirsiniz.

Yenikapı İskelesi’ne Yakın Ulaşımı Kolay Airbnb’ler

Ulus’un kıyı kesiminde yer alan tarihi Yenikapı İskelesi’ne yürüme mesafesinde olan airbnb’ler, deniz yoluyla ulaşımda büyük kolaylık sağlıyor. Yenikapı İskelesi’nden hem şehir hatları vapurlarına hem de deniz otobüslerine binebilirsiniz. Buradan başlayan yürüyüşünüzü Vatan Caddesi boyunca sürdürebilirsiniz.

Eminönü’ne Kısa Sürede Yürüyerek Varılan Airbnb’ler

Ulus’tan Eminönü’ne kadar yürümek yaklaşık 20-25 dakika sürüyor. Bu sayede tarihi yarımada içinde yer alan Eminönü’ne çok kısa sürede ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Eminönü’nden sonra da yürüyüşünüze devam ederek Sirkeci ve Marmaray istasyonlarına varabilirsiniz.

Kapalıçarşı ve Çarşıkapı’ya Yürüme Mesafesinde Olanlar

Ulus’un hemen bitişiğinde yer alan tarihi Kapalıçarşı’ya ve Çarşıkapı’ya yürüyerek 10 dakikadan daha kısa sürede ulaşabilirsiniz. Alışverişinizi yaptıktan sonra da Millet Caddesi’ne doğru ilerleyerek yürüyüşe devam edebilirsiniz.

Tramvay Duraklarına Yakın Konumdaki Airbnb’ler

Ulus’ta Eminönü-Cevizlibağ hattı boyunca uzanan tramvay hattında yer alan duraklara yürüme mesafesinde airbnb’ler konaklamanızı kolaylaştırıyor. Bu tramvay hattı Millet Caddesi güzergahında yer alıyor. İstediğiniz durakta tramvaya binebilir veya indikten sonra yürüyüşünüze devam edebilirsiniz.

Ana Arterlere Yakınlığıyla Keşfe Davet Eden Airbnb’ler

Ulus semrinde Vatan ve Millet caddeleri gibi ana arterlere yürüme mesafesinde olan airbnb’ler, sizi tarihi çevreyi keşfetmeye davet ediyor. Birçok noktaya yürüyerek ulaşabileceğiniz bu konumlar, Ulus’u doyasıya keşfetmeniz için ideal.